КУПЕТЕ БИЗНЕС

СЪЩНОСТ, ПРОЦЕДУРА И ТАКСИ

 

Търсите ли бизнес за покупка?
Тук е мястото, където можете да се свържете с нас и да обявите Вашия интерес от покупка/придобиване на бизнес при конкретно зададени от Вас параметри. Моля да изпратите информация за контакт с Вас, както и подробности относно бизнеса, който желаете да придобиете. След получаването на Вашето запитване ще се свържем с Вас за разговор и договаряне на всички детайли по Вашия интерес. Моля, имайте предвид, че събираме първоначална регистрационна такса от 75 лв. без ДДС
, която покрива работата по оформянето на Вашата оферта на български и английски език, регистрацията й в нашата база данни за периода на първата година. Ако след изтичането на първата година, все още желаете да продължите да рекламирате Вашия интерес за покупка на определен вид бизнес с нас, рекламната цена е 50 лв. без ДДС годишно.
Важно е да знаете, че потенциалните продавачи или заинтересовани от Вашето предложение ще се свързват директно с Вас за допълнителна информация, договраяне на оглед или извършване на сделка и няма да ползвате нашите посреднически услуги.
Преди да започнем работа по Вашето запитване, ще се радваме да отговорим на всички въпроси, които имате.
ГАРАНТИРАМЕ ПЪЛНА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ!